Міфи про COVID-19: вигадки та реальність | 23.11.2020

23 лис. 17:20


21 листопада вступив у дію законопроєкт про штрафи за відсутність маски або неправильне її використання в громадських місцях. Попри це станом на ранок 23 листопада за даними обласного управління здоров’я маємо 425 хворих на COVID. Не зважаючи на таку тенденцію, є ті, що продовжують заперечувати саме існування корона вірусної інфекції.

У програмі «Радіодень» з’ясуємо: яка ситуація на сьогодні в області, зокрема, у Миколаєві щодо кількості захворівших та госпіталізованих з COVID, чи достатньо в лікувальних закладах місць для важкохворих, які потребують кисневої терапії, що показали перевірки фахівців Держпродспоживслужби щодо дотримання суб’єктами підприємницької діяльності карантину вихідного дня, і які існують найпоширеніші міфи про COVID.

Спікер: Вікторія Смолякова, начальниця відділу промоції здорового способу життя КНП «Миколаївський обласний центр громадського здоров’я».

Коментарі:

  • Ірина Шамрай, начальниця управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради;
  • Лариса Бурденко, начальниця управління державного нагляду за дотриманням санітарних норм ГУ Держпродспоживслужби у Миколаївській області;
  • Тетяна Чорна, заступниця директора контактного центру Миколаївської області.

Ведуча: Оксана Хмельова.

Інші випуски
Більше відео