01.10.2020. Новини. 20:30

1 жов. 20:30


Інформаційна картина дня (01.10.2020) поглядом кореспондентів телеканалу Суспільне Миколаїв (випуск новин — 20:30):

- «Електронна трудова книжка», «автоматичне призначення пенсії», «пенсійний калькулятор» тощо. Такі послуги презентували у Головному управлінні пенсійного фонду України у Миколаївській області.

- На Миколаївщині поліцейські повідомили про підозру чотирьом чиновникам державного підприємства у Арбузинському районі, які зловживаючи своїм службовим становищем, заволоділи майном держагенства, що перебувало на зберіганні хлібокомбінату, а саме понад 158 тонами зерна пшениці.

- Третій рік Європейський день моря відзначили у Миколаєві. Під час круглого столу, організованого Представництвом Євросоюзу в Україні, представники підприємств морської галузі та органів влади шукали шляхи співпраці в реалізації принципів єдиної морської політики ЄС та розвитку морських кластерів.

- За минулу добу в Миколаївській області виявлено 100 нових випадків COVID-19. Всього зареєстровано 3477 хворих. За добу один летальний випадок.

- Від березня 2020 року усім бригадам екстреної медичної допомоги дозволили самостійно зв’язуватися з пацієнтами телефоном для уточнення діагнозу і повідомлення про майбутню можливу госпіталізацію.

- У бригад екстреної медичної допомоги немає проблем з комплектацією засобами захисту. Підписаний відповідний пакет з НСЗУ на закупівлю. Повідомив головний лікар КНП «Миколаївський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Андрій Самойлов.

- Військовий оркестр 406-ї окремої артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Олексія Алмазова виступив в Будинку офіцерів флоту.

Ведуча програми - Вікторія Андрушків.

Інші випуски
Більше відео