30.09.2020. Новини. 20:30

30 вер. 20:30


Інформаційна картина дня (30.09.2020) поглядом кореспондентів телеканалу Суспільне Миколаїв (випуск новин — 20:30):

- Члени міської територіальної виборчої комісії в останній день реєстрації партій на вибори до міськради визначилися зі списками.

- За минулу добу в Миколаївській області виявлено 155 нових випадків COVID-19. Всього зареєстровано 3377 хворих. За добу один летальний випадок.

- Третій рік Європейський морський день відбувається у Миколаєві. Під час круглого столу, організованого Представництвом Євросоюзу в Україні, представники підприємств морської галузі та органів влади шукали шляхи співпраці в реалізації принципів єдиної морської політики ЄС та розвитку морських кластерів.

- У Первомайську державні інспектори Миколаївського рибоохоронного патруля зафіксували знищення червонокнижної риби на понад 17 млн грн. Все через осушення ділянки річки Південний Буг від с. Кінецьпіль Первомайського району до б’єфу Первомайської гідроелектростанції.

- З 1 жовтня 25 копійок та банкноти, випущенні до 2003 року, перестають бути засобом платежу в Україні.

- З концертної зали та підвалу будинку культури будівельників евакуйовували умовних травмованих. Умовну пожежу у закладі гасили під час тактико-спеціальних навчань бійці миколаївського гарнізону ДСНС.

- Нацгвардійці у споряджені, військова техніка та службовий собака Амур. Благодійний фонд «Доброта і довіра» спільно із військовою частиною 3039 Національної гвардії України організували фотосесію для дітей з інвалідністю.

- Муніципальний футбольний клуб «Миколаїв» не пройшов у 1/8-му фіналу кубку України. У третьому раунді підопічні Іллі Близнюка на виїзді поступилися рівненському «Вересу».

Ведуча програми - Вікторія Андрушків.

Інші випуски
Більше відео