28.09.2020. Новини. 20:30

28 вер. 20:30


Інформаційна картина дня (28.09.2020) поглядом кореспондентів телеканалу Суспільне Миколаїв (випуск новин — 20:30):

- Всеукраїнський Культурно-мистецький проєкт «Fashion party» об’єднав дизайнерів з трьох міст України: Миколаєва, Херсона та Вінниці. Для учасників – дітей з інвалідністю – створювалися індивідуальні образи, в яких потів відбувалася фотосесія та зйомки для відеоролика.

- Відкрили оновлений кінолекційний зал та в ньому презентували проєкт «Бібліотека імені Марка Кропивницького: шлях довжиною в 120 років». Так відзначили 120 ювілей закладу у центральній міській бібліотеці імені Марка Кропивницького.

- За минулу добу на Миколаївщині 82 людини захворіли на СOVID-19. Летальних випадків не зафіксовано. Одужавших немає. Всього зареєстровано 3092 інфікованих, з них 198 – медпрацівники.

- Боксер з Миколаєва Сергій Дерев’янченко втретє в кар’єрі не скористався можливістю стати чемпіоном світу. В американському Анкасвіллі, що у штаті Коннектікут, українець програв представнику Сполучених Штатів Америки Джермаллу Чарло.

- Перший заліковий бал у чемпіонаті України здобув муніципальний футбольний клуб «Миколаїв»-2. Це сталося у виїзному матчі з криворізьким «Кривбасом» у рамках 4-го туру Другої ліги.

Ведуча програми - Вікторія Андрушків.

 

Інші випуски
Більше відео