16.09.2020. Новини. 20:30

16 вер. 20:30


Інформаційна картина дня (16.09.2020) поглядом кореспондентів телеканалу Суспільне Миколаїв (випуск новин — 20:30):

- 60 працівників державного підприємства «Племрепродуктор «Степове» вийшли на мирну акцію під стіни Прокуратури Миколаївської області.

- Парості трави та очерету заввишки пів метри, зламані лавки та сміття. Так зараз виглядає об’єкт, реалізований у рамках громадського бюджету у 2018 році.

- Станом на 16 вересня в Миколаївській області виявлено 60 нових випадків COVID-19. Всього зареєстровано 2266 хворих. За добу – один летальний випадок.

- Резерву медиків, на випадок захворювання їх колег коронавірусом в області вистачає Про це розповіли на брифінгу представники управління охорони здоров’я в миколаївській облдержадміністрації.

- 14 світлин дітей із синдромом Дауна благодійний фонд «Доброта та довіра» передав до Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю Цветик семицветик».

- Одна з найстаріших вулиць міста Миколаєва – Потьомкінська – була зображена на полотнах Сергія Луньова і представлена у читальній залі Центральної міської бібліотеки ім Кропивницького.

- Поліцейська вівчарка Мері з Миколаєва перемогла у номінації на кращу вибірку асистента в змаганнях спеціальної підготовки розшукових собак. Це її перша нагорода. Відкритий чемпіонат національної поліції України з багатоборства поліцейських собак кінологів відбувся у Житомирі з 7-12 вересня.

- У рамках другого попереднього етапу Кубка України з футболу «Миколаїв» переміг вдома одеський «Чорноморець» з рахунком 1:0. Єдиний гол у цій зустрічі забив Вадим Яворський на 41-й хвилині.

Ведуча програми - Вікторія Андрушків.

Інші випуски
Більше відео