10.09.2020. Новини. 20:30

10 вер. 20:30


Інформаційна картина дня (10.09.2020) поглядом кореспондентів телеканалу Суспільне Миколаїв (випуск новин — 20:30):

- Від сьогодні в «Міській лікарні №3» почали приймати на лікування хворих на COVID-19.

- Станом на 10 вересня в Миколаївській області виявлено 92 нових випадки COVID-19. Всього зареєстровано 1875 хворих. За добу - три летальних випадки.

- Зареєструвати та перереєструвати автомобіль, змінити водійське посвідчення або отримати посвідчення міжнародного зразку. До Снігурівки вперше за півроку приїхав мобільний сервісний центр МВС.

- Дев’ятеро з п’ятдесяти чотирьох депутатів миколаївської міської ради прозвітували про свою роботу за 2019 рік. Про це розповіла координаторка громадської кампанії «Атестація депутатів місцевих рад». Досліджували сайт міської ради, соціальні мережі, публікації та контент місцевих ЗМІ.

- Пліснява на стінах, басейн, що не працює та дірявий дах. У такому стані зараз Миколаївський палац спорту, що у мікрорайоні Соляні. Чи ремонтуватимуть будівлю та хто це робитиме - дізнавалися кореспонденти «Суспільного».

- Юридичну та психологічну допомогу, профпереорієнтацію, сприяння відкриттю власної справи та соціальний супровід надаватимуть у Комунальній Установі Миколаївської Міської Ради "Центр підтримки ВПО та ветеранів АТО".

- У другому турі Першої ліги з футболу «Миколаїв» прийматиме на своєму полі харківський «Металіст-1925». Це буде перша домашня гра корабелів у новому сезоні.

Ведуча програми - Вікторія Андрушків.

Інші випуски
Більше відео