08.09.2020. Новини. 19:00

8 вер. 19:00


Інформаційна картина дня (08.09.2020) поглядом кореспондентів телеканалу Суспільне Миколаїв (випуск новин — 19:00):

- Міську лікарню №3 включили до переліку закладів охорони здоров’я, що призначені для госпіталізації пацієнтів з COVID-19. За словами начальниці управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради Ірини Шамрай, з 10 вересня там почнуть приймати пацієнтів, інфікованих коронавірусом.

- Станом на 8 вересня у Миколаївській області виявлено 24 нових випадки COVID-19. Всього зареєстровано 1714 хворих. За добу одужало 6 людей.

- «На початку виборчого процесу кампанія інтенсивна, але не масштабна». Про це розповів координатор спостереження громадянської мережі ОПОРА Дмитро Баштовий. Також на брифінгу він говорив про ознаки підкупу виборців, а саме - про вартість, яку не мають перевищувати агітаційні матеріали - це 1 гривня 2 копійки.

- Мертва риба, вода нетипового кольору та неприємний запах. Результати лабораторного дослідження показали у акваторії Бузького лиману перевищення азоту амонію майже в чотири рази.

- У сквері «Серце міста», що у Центральному районі, до 12 вересня закінчать будівництво фонтану. Реконструкцію скверу почали у 2012 році.

- У Миколаєві працівники комунального підприємства «Миколаївелектротранс» завершують ремонтні роботи на трамвайному перехресті біля ринка «Колос».

- У дитячому містечку «Казка» представники видавництва дитячої літератури «Ранок» і лікарняні клоуни «Прекрасні носи» провели онлайн–виставу для дітей, які лікуються у відділенні онкогематології Миколаївської обласної дитячої клінічної лікарні.

- У вересні обласний благодійний фонд "Доброта і довіра" отримав декілька нагород. Медаль за благодійність та позиція фіналістів у конкурсі кращі інклюзивні практики 2020 "Україна без кордонів".

Ведучий програми - Володимир Степанов.

Інші випуски
Більше відео