03.09.2020. Новини. 19:00

3 вер. 19:00


Інформаційна картина дня (03.09.2020) поглядом кореспондентів телеканалу Суспільне Миколаїв (випуск новин — 19:00):

- «Захист країни не злочин» із таким гаслом сьогодні близько 40 людей зібрались на мирну акцію біля будівлі ГУ НП у Миколаївській області на підтримку 16 затриманих членів Нацкорпусу під Харковом 27 серпня.

- Вночі, 2 вересня СБУ у Миколаївській області викрила на хабарі оперуповноваженого кримінальної поліції, який вимагав від жителя Миколаєва 3000 тисячі доларів США.

- Станом на 3 вересня в Миколаївській області виявлено 73 нових випадки COVID-19. Всього зареєстровано 1445 хворих. За добу одужало п’ятеро людей.

- Опівночі 7 вересня почне діяти нове епідемічне зонування. Сьогодні державна комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій України затвердила рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19. До жовтої зони увійшли міста Миколаїв та Вознесенськ. Баштанський, Кривоозерський та Очаківський райони.

- Без шведського столу та дистанція між столами в півтора метри. В Миколаївському юридичному ліцеї харчуються за новими правилами.

- 76 шість проєктів громадського бюджету відібрано і з 4 вересня протягом 14 днів за них голосуватимуть містяни. Які нові об’єкти та програми в місті бачать учасники конкурсу дізнавались кореспонденти Суспільного.

- Технічний огляд, обстеження та реконструкція. Співробітники акціонерного товариства «Миколаївгаз» у рамках підготовки до опалювального сезону перевіряють стан газопроводів та газорегуляторних пунктів.

- Вихованець миколаївської школи боксу Сергій Дерев’янченко може стати чемпіоном світу. 34-річний українець – офіційний претендент на пояс за версією WBC у середній вазі.

Ведуча програми - Вікторія Андрушків.

Інші випуски
Більше відео