14.08.2020. Новини. 19:00

14 сер. 19:00


Інформаційна картина дня (14.08.2020) поглядом кореспондентів телеканалу Суспільне Миколаїв (випуск новин — 19:00):

- Станом на 10 годину 14-го серпня на Миколаївщині, зареєстровано 29 нових випадків COVID-19. Всього зареєстровано 796 підтверджених випадків, з них працівників закладів охорони здоров’я – 97.

- У селі Грейгове Вітовського району внаслідок пожежі до 85% опіків тіла отримала дівчинка трьох років. Дитина перебуває в Миколаївській обласній дитячій клінічній лікарні.

- Без масок та не дотримуючись соціальної дистанції. Біля будівлі Миколаївської облдержадміністрації відбувся мітинг «Проти штучного карантину». Близько 70-ти учасників вимагали відмінити протиепідемічні вимоги та повернути «традиційний» навчальний процес.

- З середини липня в тестовому режимі запрацювали тролейбусні маршрути прибережною зоною у мікрорайоні Намив.
 
- 15 серпня на Соборній площі Миколаєва проведуть масовий розважальний захід присвячений Міжнародному Дню молоді. Це перший концерт в місті з початку карантину.

- Тюльпани, нарциси, іриси тощо зображені на картинах Тетяни Купцової - художниці, членкині Національної Спілки художників України. 13 серпня в галереї Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру відкрилася персональна виставка художниці.

Ведучий програми - Олександр Гордієнко.

Інші випуски
Більше відео