07.08.2020. Новини. 19:00

7 сер. 19:00


Інформаційна картина дня (07.08.2020) поглядом кореспондентів телеканалу UA: Миколаїв (випуск новин — 19:00):

- На території Миколаївської міської лікарні № 5 триває будівництво сучасного інфекційного відділення.

- Станом на 10:00 7 серпня в Миколаївській області виявлено 14 нових випадків коронавірусної хвороби. Всього підтверджених випадків – 696, з них працівників закладів охорони здоров’я – 92.

- Сьогодні о 10 ранку в Миколаївському обласному центрі лікування інфекційний захворювань від коронавірусу померла 58-ми річна жінка з Миколаєва.

- Масові заходи в місті та області на сьогодні проводити недоцільно. Про це журналістам суспільного сказала головна лікарка Миколаївського обласного центру лікування інфекційних захворювань Світлана Федорова.

- Оперативники ГУНП в Миколаївській області у Полтаві за сприяння правоохоронців Полтавщини затримали 48-річного громадянина Азербайджана, який підозрюється у вчиненні ряду крадіжок майна.

- Пологи у автомобілі. Жителька Миколаївщини народила не доїхавши до пологового будинку. Приймав пологи чоловік, а допомагали патрульні поліцейські.

- Сонячні батареї з автомобіля Тесла та електродвигун українського виробництва поєднали при виготовлені річкового трамвайчику, який вже другий рік возить миколаївців та туристів.

Ведуча програми - Вікторія Андрушків.

Інші випуски
Більше відео