5.08.2020. Новини. 19:00

5 сер. 19:00


Інформаційна картина дня (5.08.2020) поглядом кореспондентів телеканалу UA: Миколаїв (випуск новин — 19:00):

- Аукціон з продажу майна ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан» апеляційною інстанцією визнаний дійсним. Південно-західний апеляційний господарський суд, що розташований в місті Одеса, розглянув і залишив без задоволення апеляційні скарги від чотирьох позивачів.
 
- На полі у Єланецькому районі правоохоронці вилучили кущі коноплі загальною вартістю 29 мільйонів гривень.
 
- Станом на 10:00 п’ятого серпня в Миколаївській області зареєстровано 9 нових випадків захворювання на коронавірус. Інформацію підтвердив голова Миколаївського обласного штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Олександр Ігнатенков.
- Станом на 5 серпня у Миколаївській області зареєстровано 9 нових випадків COVID-19. Всього зареєстровано вже 666 інфікованих.
 
- З 1 вересня стартує пілотний проєкт з монетизації пакунка малюка. В Миколаївській області «бебі-боксів» має вистачити ще на два місці, коли пакунки закінчаться, породіллі отримуватимуть грошову компенсацію
 
- Квіти, пейзажі та абстракція. У Миколаївському муніципальному виставковому залі відкрилась виставка художниці Тетяни Рябенко.
 
- В Миколаєві відбулись змагання на кращу ланку газодимозахисної служби серед підрозділів Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.
 
Ведуча програми - Вікторія Андрушків.
Інші випуски
Більше відео