30.07.2020. Новини. 19:00

30 лип. 19:00


Інформаційна картина дня (30.07.2020) поглядом кореспондентів телеканалу UA: Миколаїв (випуск новин — 19:00):

- Миколаїв долучився до загальнонаціональної акції «Прапор єдності». Захід відбувається на Соборній площі. Акцію ініціював миколаївський осередок громадської організації «Справа громад».

- Станом на 12 годину 30 липня, на Миколаївщині зафіксовано 11 нових випадків захворювання на COVID 19. Дві людини перебувають на штучній вентиляції легень. Інформацію підтвердила речниця Миколаївського обласного штабу з протидії коронавірусу Валерія Котовська.

- У Миколаєві невідомі через добу після відкриття меморіальної дошки пошкодили барельєф із зображенням обличчя Миколи Кравченка - відбивши частину носа.

- У Миколаєві патрульна поліція спільно із швидкою допомогою провели акцію "Увага, спецсигнал".

- На проспекті Центральному між вулицями Садовою та Грмадянською встановлюють додаткові зливоприймачі та оглядові колодязі. Вони мають відвести потік дощової води та зменшити підтоплення під час злив в районі «Дормашини».

- Від 1 липня змінився тариф на доставку газу. Зараз він складає 1 грн 46 копійок за метр кубічний. Споживачі газу вже отримали платіжки з новим перерахунком, на початку липня.

- 30 липня в Миколаєві на Соборній площі відбулося урочисте закриття щорічних навчально-тренувальних зборів з тхеквондо , що тривали 10 днів. Миколаївські тхеквондисти вперше від початку карантинних обмежень провели спарингові тренування зі спортсменами з інших міст України.

- П’ять голів та одне вилучення. 29 липня у 27-му турі Першої ліги з футболу Муніципальний футбольний клуб «Миколаїв» переміг харківський «Металіст-1925».

Ведуча програми - Вікторія Андрушків.

Інші випуски
Більше відео