24.07.2020. Новини. 19:00

24 лип. 19:00


Інформаційна картина дня (24.07.2020) поглядом кореспондентів телеканалу UA: Миколаїв (випуск новин — 19:00):

- Члени громадської організації «Дорожній контроль» взяли пробу води з фонтанів, що на Соборній площі, аби перевірити наявність в ній небезпечних мікроорганізмів.

- Станом на 12 годину 24 липня на Миколаївщині зафіксовано 5 нових випадків захворювання на COVID 19. Одна людина перебуває на Штучній вентиляції Легень.

- 4 роки позбавлення волі та 2 роки заборони керування автотранспортом. Центральний районний суд Миколаєва визнав винним Максима Чернушенка у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула 37-річна жінка.

- У Миколаєві кіберполіцейські затримали двох хакерів, які підозрюються в злочинах у галузі комп’ютерних систем. Загалом у різних регіонах України за правопорушення в кіберпросторі затримали 14 людей.

- Волонтери та військові організували акцію на посту «Миколаїв», аби підтримати свою колегу - Віталіну Яновську. Жінка лікується від онкологічної хвороби.

- На інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання з’явилися результати цьогорічних іспитів. 17-го липня стали відомими оцінки з математики та фізики, 24 липня - з англійської мови, історії та біології. По Миколаївській області 5 випускників мають по 200 балів з вищезазначених предметів.

Ведуча програми - Світлана Кльосова.

Інші випуски
Більше відео