16.07.2020. Новини. 19:00

16 лип. 19:00


Інформаційна картина дня (16.07.2020) поглядом кореспондентів телеканалу UA: Миколаїв (випуск новин — 19:00):
 
- Мітинг «Захистимо мову» на Соборній площі Миколаєва. Зібралось близько 100 людей. Виступали проти розгляду законопроєкту нардепа Бужанського.

- 16 липня вночі, на вулиці Малій Морській невідомі підпалили авто голови миколаївського обласного осередку партії «Національний Корпус» Дениса Янтаря. В поліції подію кваліфікували як підпал. У власника автомобіля дві версії, хто до цього може бути причетним.

- Відповідальність за підпал авто голови миколаївського Нацкорпусу, Дениса Янтаря, взяла на себе одеська організація «Вільне місто Одеса». Відео із відповідною заявою розмістили на ютуб каналі із однойменною назвою.
 
- Депутати миколаївської міської ради звернуться до кабінету міністрів стосовно компенсації різниці в тарифах, через які миколаївські теплогенеруючі та постачаючі компанії «Облтеплоенерго» та ТЕЦ заборгували гроші за газ. За це проголосували депутати на 57 черговій сесії.
 
- Станом на 10 годину 16 липня, на Миколаївщині зафіксовано 6 нових випадків захворювання на COVID 19. Одужали п’ятеро людей. Одна людина підключена до апарату ШВЛ.

- Близько 300 дітей-сиріт у 22 інтернатних закладах Миколаївщини не можуть оздоровитись на морі. Готовність спеціалізованого оздоровчого санаторію «Орлятко» у селі Рибаківка перевіряв представник уповноваженого Верховної ради України з прав людини в Миколаївської області.- Лабораторний центр взяв проби річкової води з пляжів міста, а працівники держпродспоживслужби перевірили якість зон відпочинку.

- Друга поразка поспіль у 2020 році. Муніципальний футбольний клуб «Миколаїв» програв на виїзді кременчуцькому «Кременю».Ведуча програми - Світлана Кльосова.

Інші випуски
Більше відео