08.07.2020. Новини. 19:00

8 лип. 19:00


Інформаційна картина дня (08.07.2020) поглядом кореспондентів телеканалу UA: Миколаїв (випуск новин — 19:00):

- На Миколаївщині підтопило один з понтонів мосту через річку Інгулець. Це сталося на автодорозі «Снігурівка – Тамарине – Безіменне».

- Пішохідний понтонний міст, який 4 липня пішов під воду – залатали. Про це повідомив Валентин Літвеченко виконроб дорожньо-мостової дільниці.

- Станом на 10:00 8 липня в Миколаївській області зафіксовано два нових випадки коронавірусної хвороби. Двоє людей підключені до апаратів штучної вентиляції легенів. Одужало двоє пацієнтів.

- Кабінет Міністрів призначив Тараса Креміня Уповноваженим із захисту державної мови. Відповідне рішення прийняте урядом 8 липня. Нагадаємо, раніше посаду мовного омбудсмена в Україні обіймала Тетяна Монахова.

- Через порив вітру, на розі вулиць Шевченка та Декабристів, на проїжджу частину дороги впала гілка дерева, яка перегородила рух транспорту та пошкодила контактну мережу.

- Продукти для приготування їжі пацієнтам миколаївського клінічного госпіталю ветеранів війни надають волонтери та самі пацієнти закладу.

- Відповідно до закону України «Про карантин рослин» триває систематичний моніторинг присадибних ділянок та територій підприємств міста Миколаєва, щодо виявлення амброзії. Сьогоднішній рейд відбувся у Центральному районі Миколаєва.

Ведуча програми - Вікторія Андрушків.

Інші випуски
Більше відео