На конкурсі обрано менеджерів Миколаївської і Полтавської філій Суспільного

На конкурсі обрано менеджерів Миколаївської і Полтавської філій Суспільного

17 гру. 2018

Правління ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" минулого тижня провело співбесіди з кандидатами, що взяли участь у відкритому конкурсі на посади менеджерів Миколаївської і Полтавської філій компанії, де конкурс не відбувся раніше.

За результатами цього конкурсу менеджерами регіональних дирекцій Суспільного стали:

"Миколаївська регіональна дирекція" – Лугінець Дмитро Олегович,
"Полтавська регіональна дирекція "ЛТАВА" – Сазонов Ігор Олександрович.

Ігор Сазонов з 2015 року працює в Полтавській філії Суспільного (тоді ОДТРК). Займав посади заступника директора творчо-виробничого об’єднання телевізійних програм, директора програм ТБ, головного та лінійного продюсера. Раніше працював в Національній раді України з питань телебачення та радіомовлення у Полтавській області.

 

З 1 жовтня 2018 року Ігор Сазонов був тимчасовим виконувачем обов’язків менеджера Полтавської філії ПАТ НСТУ "Лтава". Про цей досвід він говорить:

"З жовтня місяця я виконував обов’язки менеджера філії, за цей період встиг увійти в курс усіх справ філії, тож маю надію лише на приємні несподіванки. Найголовніше зараз завершити розпочате будівництво нових студійних декорацій та проведення ремонтних робіт для запобігання подальшому руйнуванню пам’ятки історії та архітектури місцевого значення, в приміщенні якої є філія. Хочу подякувати колективу філії за підтримку й командну роботу, адже попереду в нас ще дуже багато важливих планів для реалізації".

За час своєї роботи в філії на посадах продюсера та директора програм Ігор Сазонов реалізував такі проекти, як прямі трансляції матчів української суперліги з волейболу та інших спортивних змагань, перевезення обладнання філії з орендованого приміщення у власне, організація багатовекторної спеціалізації працівників філії.

Дмитро Лугінець з 2014 року працює у Миколаївської філії (тоді ОДТРК), опікувався комп’ютерною мережею і апаратним обладнанням телерадіокомпанії. Має вищу освіту за спеціальністю системи і методи прийняття рішень, здобув кваліфікацію аналітика з комп’ютерних систем.

З грудня 2017 року став головним інженером філії. Займався розробкою та впровадженням нових технологій, координацією робіт з реконструкції, модернізації та введенням в експлуатацію нового обладнання. Також забезпечував прямі трансляції, включення і телемости.

"Хочу, в першу чергу, подякувати комісії з конкурсного відбору за надану можливість реалізувати себе на новій посаді. На такий крок я зважився через бажання реалізувати свої плани з розвитку філії Суспільного. Також хочу подякувати колегам, які підтримують мене. У моїх найближчих планах реалізувати проект щодо нового Оpen Space простору для редакції інформаційного мовлення, побудова нової студії радіо, а також багато інших проектів, які не такі "гучні", але не менш важливі та цікаві", – сказав менеджер Миколаївської філії Суспільного Дмитро Лугінець.

Загалом у конкурсному відборі 26 листопада – 7 грудня було отримано 6 заявок:

"Миколаївська регіональна дирекція" – 2 кандидати,
"Полтавська регіональна дирекція "ЛТАВА" – 4 кандидати.

Із новообраними менеджерами філій підпишуть строкові трудові договори, які за результатами роботи можуть бути продовжені.

Нагадаємо, вперше в історії компанії керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у конкурсі можуть взяти всі охочі, хто відповідає кваліфікаційним вимогам.
За підсумками відбору з листопада 2017 року у більшості регіонів уже обрані менеджери та продюсери. У тих регіонах, де конкурс не відбувся, призначили тимчасових виконувачів обов’язки. Саме для цих філій було оголошено повторний конкурс.