Суспільне Миколаєва 19 листопада чекає на дебати Олександра Сєнкевича та Владислава Чайку

Суспільне Миколаєва 19 листопада чекає на дебати Олександра Сєнкевича та Владислава Чайку

6 лис. 2020

Команда Миколаївської філії Суспільного мовника — телеканалу UA: МИКОЛАЇВ запрошує до участі у проєкті «Виборчий округ. Дебати» кандидатів на посаду Миколаївського міського голови Олександра Сєнкевича та Владислава Чайку. Обом кандидатам були надіслані офіційні запрошення на ефір.

Прямий ефір телепроєкту «Виборчий округ. Дебати» між кандидатами на посаду Миколаївського міського голови заплановано на 19 листопада 2020 року. Початок ефіру о 19:20  за адресою: Миколаїв, пр. Центральний, 24-б. Максимальний хронометраж програми - 1 год. 20 хв. 

Формат токшоу «Виборчий округ. Дебати» передбачає вступні виступи  кандидатів на посаду Миколаївського міського голови, дискусію безпосередньо між двома кандидатами, відповіді на запитання ведучого/ої програми та представників місцевих ЗМІ (щодо команди кандидата, його передвиборчу кампанію, аналіз роботи тощо, а також пов’язані із топпроблемою міста), підсумкові виступи кандидатів. Журналісти телеканалу виконуватимуть роль модераторів і стежитимуть за дотриманням  кандидатами регламенту дебатів та часових проміжків.  

«Напередодні першого туру виборів наша команда протягом трьох тижнів провела у прямому ефірі 11 випусків програми «Виборчий округ. Місцеві» з кандидатами у депутати та на посади голів органів місцевого самоврядування від різних політичних сил. Попереду – ще одні дебати. Ми надзвичайно ретельно готуємось до них, готові врахувати отриманий досвід. Наші головні пріоритети незмінні – відкритість, незалежність, незаангажованість, а також, з урахуванням епідеміологічної ситуації в місті, безпечність для всіх учасників», — зазначає тимчасово виконувачка обов’язків продюсерки Миколаївської філії Суспільного Галина Щерба.

Крім телевізійного ефіру, глядачі зможуть переглянути «Виборчий округ. Дебати» онлайн на сайті філії або подивитись пряму трансляцію ефіру на фейсбук-сторінці Суспільне Миколаїв. Відео дискусії буде доступне і на ютуб-каналі.

Суспільний мовник Миколаївщини UA: МИКОЛАЇВ готовий надати сигнал трансляції дебатів кандидатів другого туру виборів на посаду Миколаївського міського голови зацікавленим телеканалам.

Телеканал UA: МИКОЛАЇВ незаангажований майданчик для дебатів. Ми є  складовою частиною Суспільного мовника єдиного медіа в Україні, власником якого є народ. Це дозволяє нам дотримуватися балансу думок, повноти подання інформації, незаангажованості, точності та об’єктивності у роботі.