Працівникам Миколаївської філії Суспільного представили тимчасову виконувачку обов’язків продюсерки філії

Працівникам Миколаївської філії Суспільного представили тимчасову виконувачку обов’язків продюсерки філії

21 лип. 2020

20 липня  генеральна продюсерка регіонального мовлення Марія Фрей відвідала Миколаївську філію Суспільного й представила колективу тимчасову виконувачку обов’язків продюсерки філії та розповіла про головні зміни, які відбуваються в регіональному мовленні Суспільного.  

На зустрічі обговорили впровадження концепції регіонального мовлення, майбутню роботу в режимі міжрегіональної платформи й виклики, пов’язані з місцевими виборами восени. 

 

Також генпродюсерка регіонального мовлення представила тимчасову виконувачку обов’язків продюсерки філії Галину Щербу, яка обійматиме посаду до проведення конкурсу на продюсера філії.  

Конкурс на посаду продюсера UA: МИКОЛАЇВ оголосять після рішення уряду про зняття карантинних обмежень.

Галина Щерба у журналістиці з 1997 року, тоді почала працювати редакторкою на Радіо «Миколаїв». За 13 років роботи на радіо була ведучою і авторкою ряду проєктів. У 2010 перейшла на телебачення, в художню редакцію. Була однією з ведучих ранкової програми «Новий день», щоденних прямих ефірів «Розмова на тему», «Це вас хвилює», а також  авторкою власних проєктів «Не бійся говорити про любов», «Звірі в квартирі», «Планета Зоо», «Арт-простір» та ін. Працювала як редакторка і ведуча, а також як організаторка стрімів, програм на виїзді, телемарафонів тощо. Авторка і редакторка телесюжетів на різноманітну тематику: від бізнесу й фінансів до моди і спорту. 

З квітня 2018 року – керівниця творчої групи «Ранок»  Миколаївської філії Суспільного. У 2019 році стала лауреатом  15-го Всеукраїнського конкурсу телевізійних спортивних програм  «Світ спорту» у номінації «За краще висвітлення спортивного життя регіону».  

«Скажу банальну річ – найбільша цінність нашої філії – це люди, у нас прекрасний колектив. Кожен – професіонал. І всі разом ми не стоїмо на місці, відкриті до змін і прагнемо розвитку. Коли відчуваєш таку потужну підтримку, маєш змогу планувати і мріяти про подальшу розбудову», — зазначила Галина Щерба 

Нагадаємо, попередній продюсер Миколаївської філії Суспільного Олександр Рубан звільнився за власним бажанням 17 липня.