У Миколаєві обирають менеджера філії Суспільного мовлення

У Миколаєві обирають менеджера філії Суспільного мовлення

18 жов. 2018
НСТУ оголошує конкурсний відбір на посади регіональних менеджерів 2 філій


17 жовтня оголошено повторний відбір на посади менеджерів філій Суспільного у 2 регіонах, де конкурс не відбувся раніше. Прийом документів від кандидатів триватиме до 30 жовтня 2018 року.
Конкурсний відбір на посаду менеджера оголошено для 2 філій ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України":

  • Миколаївська регіональна дирекція,
  • Полтавська регіональна дирекція "ЛТАВА".

Попередній документарний відбір претендентів здійснюватиме департамент управління персоналом НСТУ. Наступним етапом відбору стане співбесіда з конкурсною комісією, до якої входять члени та голова правління ПАТ "НСТУ".

Основні вимоги до претендентів на посади менеджерів, короткий опис функціональних обов’язків, а також перелік необхідних для участі в конкурсі документів можна переглянути за посиланнями:

Оголошення про конкурсний відбір на посаду менеджера (філії) публічного акціонерного товариства "Національна суспільна телерадіокомпанія України"
Положення про конкурсний відбір на посаду менеджера (філії) публічного акціонерного товариства "Національна суспільна телерадіокомпанія України"
Супровідний лист
Згода на обробку персональних даних

Документи для участі в конкурсі можна подати за адресою: м. Київ, вул. Іллєнка (Мельникова), 42 та скановані копії на електронну адресу konkurs@suspilne.media.
За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами: (044) 481-07-20 та (044) 481-08-87.
Нагадаємо, вперше в історії компанії керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у конкурсі можуть взяти всі охочі, хто відповідає кваліфікаційним вимогам.

За підсумками кількох хвиль відбору раніше у більшості регіонів уже обрані менеджери та продюсери. У тих регіонах, де конкурс не відбувся, призначили тимчасових виконувачів обов’язків. Саме для цих філій зараз оголошено повторний конкурс.