UA: Радіо Промінь почало FM-мовлення у Миколаєві

UA: Радіо Промінь почало FM-мовлення у Миколаєві

18 тра. 2020

Суспільне радіо розбудовує далі FM-мережу. У Миколаєві UA: Радіо Промінь мовитиме на хвилі 88,8 FM. Загалом три канали, UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь та UA: Радіо Культура, ще почали мовити в 18 містах.

«Розбудова найбільшої в Україні FM-мережі — велика відповідальність. Адже одночасно ми ще вище підіймаємо планку якості контенту. Початок FM-мовлення одного або кількох каналів Суспільного радіо в місті означає, що тепер його мешканці мають змогу слухати новини без маніпуляцій, спілкуватися з політиками в прямому ефірі, дізнаватися щось цікаве для себе щоразу, коли вмикають приймач. Особливо важливо, що зростають мережі UA: Радіо Промінь та UA: Радіо Культура — нині вони збільшуються в рази. Величезне дякую департаментові розвитку мереж Суспільного, який докладає максимум зусиль для запуску FM-частот», — прокоментував член правління UA: Суспільне мовлення, відповідальний за платформу радіо, Дмитро Хоркін.

UA: Українське радіо — найбільша FM-мережа України. Вона охоплює понад 190 FM-частот.

FM-мережа UA: Радіо Промінь протягом останніх п’яти років збільшилася вп’ятеро. Нині це понад 60 FM-частот у 24 областях України.

FM-мережа UA: Радіо Культура зросла втричі — до 48 FM-частот у 22 областях України.

Нагадаємо, у Миколаївській області UA: Українське радіо можна слухати на частотах:

Миколаїв - 92,0 МГц

Первомайськ - 105,9 МГц.

UA: Радіо Культура на Миколаївщині можна слухати на частоті: 

Миколаїв - 100,1 МГц.

Також  UA: Українське радіо Миколаїв можна слухати на сайті UA: МИКОЛАЇВ та в мобільному застосунку suspilne.radio.