Прес-центр Зимових Олімпійських ігор-2018 відкрився у Миколаєві

Прес-центр Зимових Олімпійських ігор-2018 відкрився у Миколаєві

13 лют. 2018

У приміщенні Миколаївської філії ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" 12 лютого розпочав роботу прес-центр для висвітлення подій Зимових Олімпійських ігор-2018 та Зимових Паралімпійських ігор-2018.

У відкритті взяли участь заступник голови регіонального відділення Національного Олімпійського комітету України Вадим Прокопович, заступник начальника відділу з питань фізичної культури та спорту ОДА Віктор Гіньков, а також спортивні журналісти Миколаєва: Анатолій Бєлоножко, Сергій Розумяк, Юрій Малишев, Вадим Кучмій. Особливим гостем зустрічі став Володимир Абраменко – батько українського фристайліста, учасника Олімпійських ігор-2018, володаря малого Кришталевого глобуса з лижної акробатики сезону 2015-2016 рр. Олександра Абраменка. В українській олімпійській збірній Олександр – єдиний представник Миколаївщини.

За словами т. в. о. продюсера Миколаївської філії Федора Бондаря, прес-центр на період змагань стане платформою для комунікації спортивних журналістів, експертів, представників федерації зимових видів спорту Миколаєва.

Олімпійський майданчик на території телеканалу – це можливість спільного перегляду прямих трансляцій, обміну думками для фанів зимових змагань, також отримання інформації щодо розвитку олімпійського спорту в Україні, коментарів від фахівців для представників ЗМІ.

Працюватиме прес-центр з 12:00 до 18:00 у період з 12 до 25 лютого та з 9 до 18 березня 2018 року.

У холі будівлі Миколаївської філії Суспільного встановлено два монітори для перегляду трансляцій Ігор. Також забезпечено Wі-Fі-доступ, телефонний зв’язок та зручні місця для роботи журналістів і проведення брифінгів.

Крім того, у ранковій програмі "Новий день" транслюються тематичні відеоматеріали про певні види зимового спорту. Вже найближчим часом до студії ранкового шоу завітають батьки Олександра Абраменка, заступник голови регіонального відділення Національного Олімпійського комітету України Вадим Прокопович, тренер з біатлону, паралімпієць Максим Яровий, тренер зі скелелазіння Руслан Огар, спортивний журналіст Анатолій Бєлоножко та інші.

Нагадаємо, Національна суспільна телерадіокомпанія України запустила сайт olympics.suspilne.media, присвячений Зимовим Олімпійським іграм-2018.