Робота UA: МИКОЛАЇВ в умовах карантину: оперативні новини та безпека журналістів

Робота UA: МИКОЛАЇВ в умовах карантину: оперативні новини та безпека журналістів

17 бер. 2020

З 17 березня Суспільний мовник Миколаївщини запроваджує заходи із запобігання  поширенню коронавірусу та далі інформує про перебіг пандемії COVID-19 і як вберегтися від хвороби. 

Вхід на територію філії тимчасово обмежено для сторонніх відвідувачів. Компанія вводить запобіжні заходи, щоб захистити здоров’я працівників та гостей.

«Запроваджено обмежений доступ до будівель філії, проведення вологих прибирань з використанням дезінфекційних та мийних засобів, проведення регулярного провітрювання кабінетів, проведення температурного скринінгу співробітників та гостей філії, забезпечення співробітників засобами індивідуального захисту та дезінфікуючими засобами. Також проводимо роз’яснювальну роботу серед працівників філії стосовно рішень правління, вжитих заходів та їхньої реалізації, поточної ситуації в телерадіокомпанії, рекомендацій ВООЗ і МОЗ щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19», — розповідає менеджер UA: МИКОЛАЇВ Дмитро Лугінець. 

Колектив новин Миколаївської філії Суспільного працює над посиленням інформування про перебіг подій під час карантину. Про все, що відбуватиметься розповідатиметься у теленовинах на каналі UA: МИКОЛАЇВ о 13:30, 17:00, 19:00, 20:30 – кожен вихід із поточною інформацією по області, а також радіослухачам у випусках новин о 12:10 та 17:10У разі появи надважливої інформації по області, робитимуться термінові включення у етер.

Проте буде внесено деякі зміни у організацію роботи. 

«Наразі чимала кількість людей буде працювати дистанційно дома, мінімізуємо всі можливі ризики. Тимчасово припиняє виходи в ефір ранкова програма на телебаченні, будуть дайджести. UA: Українське радіо Миколаїв буде виходити лише в двох відрізках: о 12-тій і 17-тій без ефіру на телебаченні. Інформаційна  програма «Тема дня» виходить у етер, в якій відпрацьовуємо тему коронавірусу», — розповідає продюсер UA: МИКОЛАЇВ Олександр Рубан.

Нагадаємо, дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і випусками новин телеканалу UA: МИКОЛАЇВ онлайн можна на нашому сайті, а також на сторінці у Facebook. Слухати UA: Українське радіо Миколаїв можна на сайті філії.