Спецпроєкти Суспільного до Дня Гідності та Свободи

Спецпроєкти Суспільного до Дня Гідності та Свободи

20 лис. 2019

21 листопада на суспільному телеканалі UA: Миколаїв транслюватимуть спецпроєкти до Дня Гідності та Свободи.

Протягом дня трьома блоками вийде спецпроєкт до Дня Гідності та Свободи на UA: Миколаїв та всіх телеканалах Суспільного. Перше пряме включення розпочнеться о 9:30, друге — о 13:10, а третє — о 15:10.

Ведучі спецпроєкту Єлизавета Цареградська та Данило Мокрик поговорять із гостями студії про три революції, які відбулися на майдані Незалежності: Революцію на граніті, Помаранчеву революцію та Революцію гідності.

Спецпроєкт транслюватимуть із Будинку профспілок із панорамою на Хрещатик та майдан Незалежності. Гостями студії будуть: учасник трьох революцій Олесь Доній, кінорежисер Олесь Санін, журналіст Богдан Кутєпов та інші. Також ведучі поспілкуються з операторами, чиї кадри викупив Netflix для фільму «Зима у вогні».

Також на UA: Миколаїв у ранковій програмі «Новий день» відбудеться телеміст з UA: ЛЬВІВ. У львівській студії – волонтерка, учасниця Революції Гідності Вікторія Романчук. А гість в студії "Нового дня" журналіст – учасник Революції Гідності Артем Куцолабський розповість, як розпочався майдан у Миколаєві  та що відчував, спостерігаючи за тим, що відбувалось.

Про події, значення, результати Революції Гідності у програмі «Тема дня» о 19:20 з гостею студії – учасницею майдану у Миколаєві, волонтеркою, деканом історичного факультету МНУ ім. Сухомлинського Оксаною Господаренко.

На UA: Українському радіо Миколаїв в програмі «Радіодень» гості – учасник Миколаївського майдану Юрій Діденко, та докторка історичних наук, доцентка МНУ імені В.О. Сухомлинського Ольга Баковецька розкажуть про Миколаївський майдан: як це було, очікування та уроки.

Нагадаємо, 21 листопада впродовж дня Суспільний мовник транслюватиме програми й фільми, присвячені Дню Гідності та Свободи. Зокрема, документальний фільм «Майдан Гідності» власного виробництва глядачі побачать о 16:15 та 22:15 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ.