Працівники UA: МИКОЛАЇВ тренувалися ліквідувати пожежу

Працівники UA: МИКОЛАЇВ тренувалися ліквідувати пожежу

30 вер. 2019

Минулого тижня Миколаївська філія Суспільного організувала та провела практичне навчання з питань пожежної безпеки з відпрацюванням дій евакуації людей у разі виникнення пожежі. До тренування долучились усі працівники філії, хто не був в ефірі.

В ході тренувань виявили рівень підготовленості особового складу філії за сигналом оповіщення. Також відпрацювали організацію й проведення евакуації працівників основними евакуаційними шляхами та застосування первинних засобів пожежогасіння.

Інформація про загрозу та виникнення пожежі доводилася до працюючого персоналу за допомогою мобільного зв’язку та особового складу ланки оповіщення та зв’язку. Заходи щодо забезпечення пожежної безпеки виконувалися в повному обсязі.

«Навчання в Миколаївській філії відбуваються щороку. Мета навчання – нагадати працівникам функціональні обов’язки, відпрацювати шляхи безпечної евакуації за сигналом пожежної тривоги, а також удосконалити навички використання засобів пожежогасіння», - зазначив менеджер Миколаївської філії Суспільного Дмитро Лугінець.

За словами Дмитра Лугінця, працівники Миколаївської філії відпрацювали  шляхи безпечної евакуації з приміщень та вміння користуватися  первинними засобами пожежогасіння на «відмінно».

«Також на практичному навчанні був присутній майстер виробничого навчання Миколаївських територіальних курсів ЦЗ та БЖД Мартинов О.В., який на початку провів теоретичну лекцію для працівників. Заходи щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки виконувалися в повному обсязі», - зазначила інженерка (з охорони праці) служби з охорони праці, ЦО та ПБ Олена Туришева.