Суспільне збільшує кількість випусків новин вдень

Суспільне збільшує кількість випусків новин вдень

1 кві. 2024

Прямі включення з місця подій, репортажі з регіонів, інформування за стандартами журналістики: з 1 квітня у будні на каналі Суспільне Новини,  Суспільне Миколаїв та всіх місцевих телеканалах Суспільного (Суспільне Київ, Суспільне Одеса, Суспільне Тернопіль тощо) додадуться ще чотири денних випуски новин — о 12:00, 13:00, 14:00 та 15:00, а також ще один випуск у вихідні — о 15:00

Підписуйтесь на канал Суспільне Анонси в телеграм або вотсап, щоб дізнаватися про головні проєкти та події на Суспільному.

Тож розклад «Суспільне Новини. Головне» у будні буде таким:

  • 12:00, 13:00, 14:00, 15:00 (з перекладом жестовою мовою) 16:00, 17:00, 18:00, 19:00 й інформаційні підсумки дня 20:00 та вечірній випуск о 22:00;
  • 17:15 і 20:40 — новини спорту. 

У вихідні новини виходитимуть о 15:00 (з перекладом жестовою мовою), 18:00 та 20:00

О 20:30 щосуботи — інформаційний дайджест місцевих новин за тиждень.

Читайте також: На Суспільне Новини традиційно відсутня джинса, — моніторинг ІМІ

«Якісне інформування — наш пріоритет. Репортажі з фронту, оперативні новини та включення, історії про децентралізацію та досвід громад, жителів міста і сіл — велика команда Суспільного по всій країні працює як єдиний механізм, збирає найцікавіше, щоб розповісти глядачеві оперативно, збалансовано та вчасно, о тій порі й на тій платформі, яка буде йому зручною», — каже Артем Шелковий, генпродюсер регіонального мовлення Суспільного.

Нагадаємо, над випусками новин працює команда центрального офісу Суспільного спільно з національною мережею філій. У планах — щогодинні випуски новин на місцевих каналах Суспільного та каналі Суспільне Новини, насичені історіями та репортажами з усіх регіонів України.

Маєте новину, якою хочете поділитися? Хочете розповісти свою історію чи історію про свою громаду на всю країну? Зв’яжіться із Суспільним на Миколоаївщині. 

Як повідомити новину команді Суспільне Миколаїв?

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатека — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.