«Новий відлік»: «Бєлгородська народна республіка» — початок кінця режиму путіна?

«Новий відлік»: «Бєлгородська народна республіка» — початок кінця режиму путіна?

25 тра. 2023

У п’ятницю, 26 травня, о 19:00 розпочнеться наступний випуск суспільно-політичного токшоу «Новий відлік», що виходить щоп’ятниці на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення, зокрема Суспільне Миколаїв, ютуб-каналі Першого та в ефірі Українського Радіо.  

Читайте також: «Скубенко» та «Тренер» — дивіться нові серії документального проєкту «ПОЗИЦІЯ УКРАЇНА»

Ведучий токшоу «Новий відлік» Андрій Діхтяренко разом із запрошеними гостями обговорюватимуть у прямому ефірі тему: «Бєлгородська народна республіка» — початок кінця режиму путіна? 

Які переваги та перешкоди дає рейд Легіону та Російського добровольчого корпусу на Бєлгородщину для ЗСУ? Чи можуть бути негативні наслідки для України на міжнародній арені? Чи досягнуто цілей операції. Як реагують бєлгородці на дії збройної опозиції? Чи може таке розхитування ситуації призвести до початку розпаду росії? Дивіться уже цієї п’ятниці в ефірі  місцевих телеканалів Суспільного Мовлення  та на ютуб-каналі Перший. 

«Новий відлік» — це майданчик для конструктивної дискусії про майбутнє України. До студії «Нового відліку» запрошують експертів, які аналізують головні події тижня. Серед постійних тем програми — ситуація на фронті, внутрішня та міжнародна політика, соціально значущі теми, спростування російської дезінформації та фейків.

Дивіться та слухайте токшоу «Новий відлік» з ведучим Андрієм Діхтяренком щоп’ятниці о 19:00 з березня на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення на ютуб-каналі Перший. В ефірі Українського Радіо можна слухати перший блок токшоу «Новий відлік».

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

На Миколаївщині 一 це телеканал Суспільне МиколаївУкраїнське Радіо Миколаїв та цифрові платформи: