Спортивне літо на Суспільне Миколаїв— трансляції топподій зі світу спорту

Спортивне літо на Суспільне Миколаїв— трансляції топподій зі світу спорту

22 тра. 2023

Цього літа Суспільне Мовлення транслюватиме низку топових спортивних подій, серед яких матчі Національної збірної України з футболу у відборі на Євро-2024, матчі молодіжної збірної України з футболу U-21 на Євро-2023, виступи чоловічої та жіночої збірних України з волейболу у Золотій Лізі, Європейські ігри та багато іншого.

Читайте також: Матеріали журналістів Суспільне Спорт здобули нагороду міжнародної премії AIPS

Транслюватимуть змагання місцеві телеканали Суспільного Мовлення, зокрема Суспільне Миколаїв та сайт Суспільне Спорт. Радіо Промінь — офіційний радіомовник.

Графік трансляцій найближчих спортивних подій цього літа на Суспільному:

«Перший за 12 років виступ України у фінальній частині Євро U21 з футболу, боротьба українських атлетів за олімпійські ліцензії на Європейських іграх, матчі національної збірної України з футболу — Суспільне Мовлення висвітлюватиме усі ці ключові події для українського спорту влітку 2023 року, і навіть більше. У фокусі нашої уваги серед іншого також будуть легка атлетика, волейбол, водні види спорту, жіночий та юніорський футбол — головні старти сезону будуть доступні ексклюзивно на платформах Суспільного Мовлення», — говорить шеф-редактор Суспільне Спорт Олексій Мандзій.

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт. Радіо Промінь — інформаційний партнер спортивного сезону на Суспільному. 

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Зазначимо, трансляція матчів Національної збірної України з Чемпіонату Європи-2024 з футболу відбуватиметься у партнерстві з медіасервісом MEGOGO, який є офіційним мовником відбіркового циклу на Чемпіонат Європи-2024. 

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах

На Миколаївщині 一 це телеканал Суспільне МиколаївУкраїнське Радіо Миколаїв та цифрові платформи: