Конкурс на менеджерів п’яти філій: за 2 дні завершується приймання документів

Конкурс на менеджерів п’яти філій: за 2 дні завершується приймання документів

12 кві. 2023

14 квітня завершується приймання документів на конкурс на посади менеджерів філій Суспільне Дніпро, Суспільне Ужгород, Суспільне Запоріжжя, Суспільне Івано-Франківськ та Суспільне Чернівці. Встигніть подати пакет документів у паперовому вигляді (особисто або поштовим відправленням) за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26 та скановані копії на електронну адресу: konkurs@suspilne.media

Читайте також: Суспільне оголошує відкритий конкурс на менеджерів п’яти філій

Основні вимоги до претендентів та перелік документів для участі в конкурсі — в Оголошеннях за назвою філії: 

Ознайомтесь зі зразками документів (супровідний лист і письмова згода на збір та обробку персональних даних) та Положенням про конкурсний відбір на посаду менеджера (філії) акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України». Усі копії документів мають бути засвідчені особистим підписом претендента.

За додатковою інформацією звертайтеся за номерами телефону: (044) 294 97 20 або (044) 294 97 20.

Читайте також: Хаби у регіонах Суспільного: запитання — відповіді

Нагадуємо, Суспільне Мовлення — це найбільша незалежна медіакомпанія України. Менеджери очолюють адміністративно-господарський напрям роботи філії. На цю посаду не призначають, а обирають через відкритий конкурс. Подаватися можуть всі, хто хоче долучитися до команди Суспільного Мовлення та відповідає кваліфікаційним вимогам конкурсу. 

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.