На конкурсі обрано керівників Кропивницької й Миколаївської філій Суспільного

На конкурсі обрано керівників Кропивницької й Миколаївської філій Суспільного

27 бер. 2019

25 березня голова правління Зураб Аласанія та члени правління ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" провели співбесіди з кандидатами, котрі взяли участь у відкритому конкурсі на посади менеджера Кропивницької й продюсера Миколаївської філій компанії.

За результатами цього конкурсу керівниками регіональних дирекцій Суспільного стали:

  • "Миколаївська регіональна дирекція" — Рубан Олександр Валерійович,
  • "Кропивницька регіональна дирекція" — Карпов Костянтин Борисович.

Олександр Рубан у 2017 році почав працювати в Житомирській філії Суспільного старшим редактором. Має вищу освіту за спеціальністю "Соціальна педагогіка".

У 2018 році став редактором творчої групи "Тема дня" телеканалу UA: Житомир. Здобув досвід роботи випусковим редактором і ведучим новин, а також ведучим та редактором теле- й радіоефірів. Був обраний головою редакційної ради Житомирської філії Суспільного.

"Завжди мріяв жити поблизу моря,  і Суспільне дало мені таку можливість. Насправді знав, що в Миколаєві відкритий конкурс, почав аналізувати їхній контент, згодом вирішив подати документи. Які плани на майбутнє? Їх почують першими працівники філії, але скажу одне  будемо розвиватися та йти вперед. Уже з нетерпінням чекаю на знайомство з колективом та сподіваюся на плідну співпрацю. Попереду багато роботи", — розповідає продюсер Миколаївської філії Суспільного Олександр Рубан.

Костянтин Карпов має вищу освіту, спеціальність "Автоматика і телемеханіка".  Розпочав трудову діяльність 1982 року на посаді механіка в обласній державній телерадіокомпанії м. Кіровоград. Потім працював інженером, керівником відділу, заступником генерального директора з технічних питань та розвитку телерадіомережі. Із лютого 2019 року тимчасово виконував обов’язки менеджера філії ПАТ "НСТУ" "Кіровоградська регіональна дирекція".

За час роботи ввів в експлуатацію нове апаратно-студійне обладнання, впровадив цифрові комп’ютерні технології для радіомовлення, працював над розвитком FM-радіомережі та діджитал-платформи філії. Планував і запускав телерадіостудії для програм "Радіомайдан" і "Радіодень", здійснив перехід на новий формат мовлення 16:9.

"У найближчих планах маю  ремонт приміщень філії, створення регіонального музею телебачення й радіо, — розповідає менеджер Кропивницької філії Суспільного Костянтин Карпов, —  планую створити робочу групу з моніторингу діяльності підрозділів філії для покращення рівня показників і критеріїв, що використовуються для оцінювання роботи філії. Для забезпечення якісного  контенту планую переведення всіх складових технологічного обладнання на тракт SDI. Сподіваюся, що мій досвід і згуртована команда дадуть змогу оперативно впроваджувати якісні зміни для збільшення аудиторії й рейтингів Суспільного Кропивниччини".

Загалом під час конкурсного відбору з 1 до 15 березня було одержано 3 заявки:

  • "Кропивницька регіональна дирекція" — 2 кандидати,
  • "Миколаївська регіональна дирекція" — 1 кандидат.

Із новообраними менеджерами філій підпишуть строкові трудові договори, які за результатами роботи можуть продовжити.

Нагадаємо, уперше в історії компанії керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у конкурсі можуть взяти всі охочі, хто відповідає кваліфікаційним вимогам.