Миколаївська філія Суспільного готує спецпроект до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні

Миколаївська філія Суспільного готує спецпроект до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні

19 лют. 2019

20 лютого Миколаївська філія Суспільного до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні підготувала спецпроект. Усі програми власного виробництва будуть присвячені цій пам’ятній даті.

О 07:00 розпочнеться ранкова програма «Новий день», присвячена вшануванню пам’яті Героїв Небесної сотні, спогадам про події 5-річної давнини, обмірковуванню причин і наслідків тих подій. Прямий ефір одночасно транслюватиметься на теле- і радіоплатформі. Ведучі Світлана Вовк та Денис Бобков представлять творчість талановитих миколаївських митців на тему Майдану, Небесній сотні.

За словами керівниці творчої групи «Ранок» Миколаївської філії Суспільного Галини Щерби, протягом ефіру ранкової програми лунатимуть спогади миколаївців, які були безпосередніми учасниками протестів 2014 року у Миколаєві.

«До ранкової студії завітає миколаївський композитор Олександр Сичов, щоб презентувати нову пісню про загиблих Героїв. Про військово-патріотичний концертний захід «Армія з народом» розповість диригент військового оркестру Віталій Мацюк. Про те, як Майдан формував нових лідерів, готових просувати реформи в країні, поділиться своїми думками учасниця Миколаївського Євромайдану Вікторія Москаленко», - розповідає Галина Щерба.

О 12:00  вшануємо пам’ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.

Співробітники філії до цієї дати підготували міжпрограмки-спогади про зиму 2014 року, роздуми про історичні події і сьогодення учасників Миколаївського Євромайдану: Юрія Діденка, Катерини Стоколяс, Артема Куцолабського, Ольги Зотової, Наталії Чеканович,Сергія Веремієнка та інших миколаївців. Міжпрограмки також лунатимуть в ефірі UA: Українського радіо. Миколаїв.

О 21:10 на хвилях UA: Українського радіо. Миколаїв вийде програма «Український клуб», ведуча Галина Самойленко спілкуватиметься з учасницею миколаївського Євромайдану Іриною Бабич.

Протягом дня кореспонденти ТО «Бюро новин» філії оперативно висвітлюватимуть тематичні події, заходи: Народне Віче, хода пам’яті, концерт-реквієм зведеного оркестру Миколаївського гарнізону. Випуски «Телевізійних новин Миколаївщини» цього дня вийдуть у прямий ефір о 13:00,15:00 та 21:00.

За словами т.в.о. продюсерки Миколаївської філії Суспільного Тетяни Мілякіної, ми разом згадаємо ті дні, коли протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку. Віддамо данину пам’яті загиблим.

Нагадаємо, 20 лютого на всіх телеканалах Суспільного стартує спеціальний ефір до Дня пам’яті Героїв Небесної сотні. Упродовж усього дня, із 9:30 до 21:00, без перерв на рекламу на Суспільних телеканалах UA: ПЕРШИЙ, UA: КУЛЬТУРА, UA: КРИМ, а також в ефірі всіх телеканалів регіональних філій Суспільного виходитимуть студійні програми та включення з регіонів, столичних пам’ятних місць і з-за кордону, прямі трансляції офіційних заходів та документальні стрічки про трагічні дні 2014 року.